Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Asistență gratuită pentru pasagerii cu zboruri anulate Blue Air

Ca urmare a situatiei generate de anunțul companiei aeriene Blue Air de a suspenda toate zborurile pana in data de 12 septembrie, Vola.ro anunta o serie de masuri de sprijin pentru toti pasagerii Blue Air care au fost afectati de aceste anulari.

 Asistență gratuită pentru pasagerii cu zboruri anulate Blue Air
Comentează 0

Astfel, Vola.ro oferta asistenta gratuita si un cupon de reducere de 15 euro / rezervare pentru orice pasager care a primit notificarea de zbor anulat in intervalul 6 - 12 septembrie. Cuponul poate fi folosit la achizitia unui bilet nou de pe Vola.ro cu orice companie aeriana pentru a ajunge la destinatie (plecari din sau catre Romania). Acesta poate fi obtinut pe chatul de pe site-ul Vola.ro (https://www.vola.ro/contact) apasand butonul “Zbor Anulat Blue Air” dupa ce va face dovada faptului ca a avut un zbor anulat de Blue Air in intervalul 6-12 septembrie (print screen sau fotografie cu numarul biletului). Cuponul este valabil pana in data de 12 septembrie inclusiv.

Vola.ro continua astfel seria de masuri de sprijin pentru pasagerii romani afectati de modificarea sau anularea zborurilor, initiate inca de la debutul pandemiei si este alaturi de pasagerii care au avut zboruri cu Blue Air in aceasta perioada.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite