Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident rutier pe centura orașului Ineu/ UPDATE: Femeia a decedat azi!

UPDATE: Femeia a decedat azi!

Accident rutier pe centura orașului Ineu/ UPDATE: Femeia a decedat azi!
Comentează 0

În după-amiaza zilei de Duminică, 11 Februarie, în jurul orei 17,30  s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un autoturism, pe centura orașului Ineu.
Intervin pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță SAJ.

În urma accidentului au rezultat două victime, un bărbat în vârstă de 66 de ani și o femeie în vârstă de 64 de ani, aflate încarcerate în autoturism. Pompierii au acționat pentru extragerea acestora din autoturism, ulterior fiind preluate de către echipajele medicale.

În aceste momente, victimelor li se acordă îngrijiri medicale. Starea bărbatului este stabilă, fiind conștient și cooperant, însă cea de-a doua victimă este în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator.
Echipajul medical SAJ a început efectuarea manevrelor de resuscitare.

Intervenția este în dinamică, revenim cu informații, după cum a comunicat Biroul de Presă al ISU Arad.

UPDATE:

În urma manevrelor de resuscitare, femeia prezintă semne vitale. Ambele victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

Pompierii militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

UPDATE II:

Femeia, în vârstă de 64 de ani, a decedat în după-amiaza zilei de azi (12 Februarie) la Spitalul Județean Arad.

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite