Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident în municipiu: intervin pompierii militari / UPDATE: ȘASE persoane implicate

În municipiu a avut loc astăzi un accident rutier în care sunt implicate două autoturisme. Intervin pompierii militari.

Accident în municipiu: intervin pompierii militari / UPDATE: ȘASE persoane implicate
Comentează 0

Update 1 ȘASE persoane implicate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă vine cu noi precizări cu privire la accident.

„În această dimineață, în jurul orei 11:30, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă, cu sprijinul unui echipaj SAJ, în cazul producerii unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme în care se aflau 5 persoane, în municipiul Arad, strada Vasile Milea, colț cu strada Nicolae Grigorescu. În urma accidentului, persoanele implicate nu au solicitat îngrijiri medicale. 
Nicio persoană nu a fost transportată la spital”
, tarnsmit reprezentanţii ISU Arad.

RECTIFICARE

ISU vine cu o rectificare, reprezentanții instituției ținând să precizeze că șase persoane au fost implicate în accident, dar că niciuna nu a fost transportată la spital.


Evenimentul rutier a avut loc pe strada Nicolae Grigorescu colț cu Vasile Milea şi din primele date furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă nu sunt persoane încarcerate. Cu toate acestea, intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă, intervenția fiind în dinamică.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite