Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O nouă remiză pentru Bătrâna Doamnă: UTA – Hermannstadt 1-1 (FOTO)

UTA „reușește” a cincea remiză în campionat, pierzând două dintre cele trei puncte puse astăzi în joc, cu Hermannstadt. Cei doi foști rapidiști, Mircea Rednic și Marius Măldărășanu, își împart frățește punctele, însă UTA rămâne pe 14 după partida de astăzi, loc de baraj, iar oaspeții sunt pe 7, deci avantaj Măldărășanu.

O nouă remiză pentru Bătrâna Doamnă: UTA – Hermannstadt 1-1 (FOTO)
Comentează 0

Prima repriză s-a încheiat la egalitate, deși UTA a fost la un pas de deschiderea scorului încă din minutul 1, când Fabry a expediat balonul în bară, cu un șut din 16 metri. Următoarele trei ocazii aparțin celor de la Hermannstadt. În minutul 23, Stoica centrează în fața porții pentru Balaure, însă mingea s-a scurs pe lângă poarta arădeană, Oroian nimerește și el bara în minutul 26, iar două minute mai târziu Robert Popa respinge în corner șutul lui Stoica, care trage din interiorul suprafeței de pedeapsă. Replica UTA-ei vine abia în minutul 37, când Fabry trage de la distanță. Din păcate, balonul trece puțin pe lângă poartă și tabela rămâne neschimbată. Pe final, elevii lui Rednic forțează deschiderea scorului, însă oaspeții reușesc să se închidă foarte bine și intră la pauză fără să primească gol.

Golurile vin în repriza secundă

Reveniți de la cabine, oaspeții au trei ocazii în minutele 55 și 58, ocazii care prevesteau deschiderea scorului. În minutul 55, Oroian și Deaconu expediază fiecare câte un șut pe poarta lui Robert Popa, însă portarul UTA-ei este la post, iar trei minute mai târziu, este rândul lui Chițul să-l pună la încercare pe portarul Bătrânei Doamne, care respinge în corner cu o intervenție frumoasă. În minutul 64, același Chițu înscrie cu capul după o centrare a lu Balaure. Egalarea avea să vină zece minute mai târziu. În minutul 73,  Găman atinge mingea cu mâna în interiorul propriului careul, iar centralul arată punctul cu var, iar lovitura de pedeapsă este transformată cu sânge rece de Joao Pedro, în minutul 74. Până la final, ar mai fi de remarcat greșelile lui Omondi și Ghezali, care trimit greșit ultima pasă, iar UTA înregistează un nou rezultat de egalitate.

Echipele trimise pe teren 

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Mircea Rednic, respectiv Marius Măldărășanu.

UTA: R. Popa – Tsouka (Râpă), Poulolo, Benga, Trif – Hrezdac (J. Pedro), Van Durmen – Costache (Cîmpanu), Fabry, (Ghezali), Omondi – Kadiri (Ezekiel). Rezerve: Mitrovic – Conte, C. Mihai, Borcea, Mabea, Ghezali, J. Pedro, Dumiter, Ezekiel, Râpă, Cîmpanu.

Hermannstadt: Căbuz – Oroian (Antwi), V. Găman, Ionuț Stoica, T. Goncalves – Ivanov – Balaure (Negruț), Murgia, R. Deaconu (Biceanu), Ianis Stoica (R. Popescu) – Chițu (S. Buș). Rezerve: I. Pop, Muțiu – Bejan, D. Iancu, Căpușă, Biceanu, Luca, Neguț, S. Buș, Kujabi, R. Popescu, Antwi.

Partida a fost condusă la centru de Ionuț Coza, ajutat la cele două tușe de George Neacșu și Andrei Constantinescu, arbitru de rezervă fiind Sorin Vădana, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Cătălin Popa și Marius Omuț. În ceea ce privește observatorii, aceștia au fost: Marian Salomir (FRF) și Romulus Gabor (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (64)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite