Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Urgie în Florida: uraganul Milton a ucis cel puțin 15 oameni și a lăsat în beznă peste trei milioane de gospodării

Florida a trecut printr-o adevărată urgie, după ce Milton a atins uscatul şi a lovit cu puterea unui uragan de categoria 3. Copacii au fost smulşi din rădăcini, parcurile au fost devastate, iar peste trei milioane de gospodării au rămas în beznă. În întreg statul au fost înregistrate cel puţin 15 decese, scrie antena3.ro.

Urgie în Florida: uraganul Milton a ucis cel puțin 15 oameni și a lăsat în beznă peste trei milioane de gospodării
Comentează 0

Nu departe de locul unde uraganul Milton a lovit, în Sarasota, distrugerile sunt evidente. Un copac a fost literalmente smuls din rădăcini şi a fost propulsat deasupra unei biserici, provocând stricăciuni serioase acoperişului. Aceeaşi poveste s-a repetat într-un alt cartier, în zona bisericii şi în întreaga comunitate din Sarasota, evidenţiind puterea furtunii.

La un moment dat, în comitatul St. Lucie, trei tornade au lovit pământul în mai puţin de 25 de minute, conform unei analize a datelor serviciului meteorologic naţional. Aceste tornade sunt responsabile pentru mai multe decese, un număr care ar putea creşte pe măsură ce echipele de căutare continuă să evalueze şi să cureţe structurile avariate. Zorii zilei scot în evidenţă întreaga amploare a pagubelor lăsate în urmă de Milton. Nici măcar zonele unde nu au fost date alarme de evacuare nu au fost ferite de furia furtunii.

Intrați AICI pentru detalii.

Sursa foto: captură vide X

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite