Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un nou sezon estival pe Litoralul Vestului; duminică se dă startul distracției

Plaja de la Ghioroc sau Litoralul Vestului, cum mai este cunoscută, a devenit în ultimii ani un punct important de atracție pentru turiștii români și chiar din străinatate. Investițiile făcute de autorități, faptul că Ghiorocul a devenit stațiune turistică de interes local, cu toate beneficiile care decurg de aici nu a făcut decât să crească intersul pentru lacul și plaja de aici.

Un nou sezon estival pe Litoralul Vestului; duminică se dă startul distracției
Comentează 0

Iar începând de duminică, se dă din nou, start distracției de pe plajă. Consiliul Județean, instituție care sprijină consistent autoritățile locale să pună în valoarea zona, anunță că duminică,  începând cu ora 15.00, se deschide oficial sezonul estival la Ghioroc. Și cum era de așteptat, noul sezon estival vine împreună cu o nouă ediție a Ghioroc Summer Fest, eveniment organizat de Liga Studenților din cadrul Universității Aurel Vlaicu. Arădenii și nu numai sunt așteptați astfel cu mic cu mare, să se bucure împreună de soare, muzică bună și multe surprize. Cu atât mai mult cu cât, la fel ca anii trecuți, intrarea este este liberă, singura taxă care se percepe fiind taxa de parcare de zece lei pe zi.

În ceea ce privește programul artistic, trebuie spus că duminică atmosfera va fi întreținută de DJ Sebuh, DK Mike Kross și DJ Pao. Un alt eveniment care va avea loc pe plajă, este Noaptea DJ-ilor, pe 20 iulie, urmat de Vibes by the lake, pe 3 august, urmând ca închiderea Ghioroc Summer Fest să aibă loc pe 1 septembrie, de Ziua Comunei Ghioroc.

Mai trebuie spus că anul trecut Litoralul Vestului a fost vizitat de aproximativ 120.000 de persoane.

Foto: Arhiva și Facebook Ghioroc Summer Fest Official 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite