Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ULTIMUL WEEKEND DE DISTRACȚIE înainte de începerea școlii: organizatorii ARAD OPEN AIR FESTIVAL promit o ATMOSFERĂ INCENDIARĂ

ULTIMUL WEEKEND DE DISTRACȚIE înainte de începerea școlii vine cu Arad Open Air Festival, un eveniment, ajuns la cea de a opta ediție, cunoscut pentru atmosfera sa incendiară, care timp de două zile va transforma Aeroportul Arad în principalul punct de atracție din Vestul României.

ULTIMUL WEEKEND DE DISTRACȚIE înainte de începerea școlii: organizatorii ARAD OPEN AIR FESTIVAL promit o ATMOSFERĂ INCENDIARĂ
Comentează 4

Festivalul va fi organizat pe o suprafață de nu mai puțin de 11.000 m², în incinta Aeroportului Arad, unde vor fi amplasate două scene: Main Stage și Scena ABC. Dacă pe Main Stage vor urca THE MOTANS; ANDIA; ZDOB ȘI ZDUB; IRIS - Nelu Dumitrescu & Angela Popescu; ALEX SUPER BEATS; MIKE KROSS; SEBUH; FC DNB; DENY; ARIAS; ADRIAN SAGUNA; MANUEL RIVA; BELLE; IMD; Z3NN; DIDI; LUKA; DJ PAO; DJ ALEXANDRU UNGUR și  IFRIM, Scena ABC va fi rezervată unor artiști precum: IDK; MARKO GLASS; ALEX FONT; BREAD & BUTTER; CAP; GABOR; GESCU; HERCK; MARGARET DYGAS; MIHIGH; PREPELEAC și YAIR.

Cum se face accesul

Accesul în zona festivalului se va face zilnic, începând cu ora 17, spectacolele urmând să înceapă de la ora 18.

Fiecare participant trebuie să dețină un bilet valabil, iar minorilor le este interzis consumul de alcool, tutun și droguri. Copiii sub 10 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore, iar minorii sub 18 ani nu vor avea acces după ora 00:00 fără acordul părinților.

În ceea ce privește persoanele cu handicap grav sau accentuat, trebuie spus că acestea beneficiază de acces gratuit, cu condiția de a prezenta un document valabil emis de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap, gratuitatea aplicându-se și pentru însoțitor. Mai trebuie spus că și  persoanele cu handicap mediu beneficiază de acces gratuit, dar numai în nume personal, cu prezentarea documentelor valabile la intrarea în festival.

Se va putea intra doar pe baza brățării de acces, care trebuie purtată pe toată durata festivalului. Aceasta este nominală și nu poate fi scoasă fără a fi deteriorată.

Este interzis accesul cu:

  •  Droguri, substanțe narcotice, arme, obiecte periculoase;
  •  Artificii, lasere, spray-uri, materiale explozive
  • Mâncare și băuturi din exterior;
  • Vehicule neautorizate (role, skate-uri, biciclete etc.);
  • Obiecte de propagandă politică.

Donează sânge și distrează-te

Și anul acesta, persoanele care donează sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad, în perioada 4-6 septembrie 2024, beneficiază de acces gratuit pe durata întregului festival. Intrarea se face pe baza documentului primit de la Centrul de Transfuzie și a buletinului de identitate.

Elevii și studenți eminenți au și ei intrarea gratuită

Elevii și studenții care au media peste 9,5 la examenele naționale, bacalaureat sau pe anul universitar și sunt integraliști, sunt premiați cu intrare gratuită la festival!

AOA – parteneriat unic cu MedLife Genesys

În zona festivalului vor fi disponibile servicii de prim ajutor și asistență medicală continuă. De altfel, organizatorii anunță un parteneriat unic cu MedLife Genesys.

La AOA vine în premieră un centru mobil de testare gratuită pentru boli cu transmitere sexuală (BTS). Caravana mobilă MedLife va fi prezentă pe toată durata festivalului, oferind teste gratuite pentru unele dintre cele mai comune BTS (în limita locurilor disponibile). Caravana va fi însoțită de un asistent medical pregătit să ofere prim ajutor și să distribuie broșuri educative.

Mai mult, până pe 30 septembrie, Clinica MedLife Genesys oferă 20% discount la consultații, investigații medicale, analize de laborator și investigații imagistice, în unitățile MedLife din județul Arad, pe baza brățării sau biletului AOA. Aceasta ofertă nu include însă serviciile din spital și maternitate, iar brățara sau biletul sunt transmisibile doar în cadrul familiei.

Plată cashless

Mai trebuie spus că în cadrul festivalului, toate produsele și serviciile vor fi achiziționate prin intermediul unui sistem card cu încărcare, care va fi disponibil în zonă.

Reducere de 25% la bilete și abonamente, până joi

Conform organizatorilor, accesul în spațiul destinat evenimentului va avea loc începând cu ora 18:30, prin scanarea biletului electronic. Au fost puse în vânzare abonamente VIP și Regular, valabile pentru cele două zile ale festivalului, și bilete pentru fiecare zi de festival. Acestea pot fi achiziționate online, pe platformele entertix.ro și myticket.ro, dar și la fața locului, în timpul evenimentului. De menționat că până pe 5 septembrie, cei care vor achiziționa abonamente, valabile pentru cele două zile, sau bilete pentru fiecare zi vor beneficia de o reducere de 25%, astfel, pentru un abonament VIP pe două zile vor plăti 225 de lei, iar pentru unul Regular, tot pe două zile, 150 de lei, în timp ce pentru un bilet VIP, valabil o zi vor plăti de 120 de lei, iar pentru un bilet Regular, valabil o zi, 90 de lei. În perioada 6-7 septembrie, biletele și abonamentele vor putea fi achiziționate și de la casieria festivalului, dar la preț întreg, abonamentul VIP pe două zile costând 300 de lei, cel Regular,  valabil tot două zile, 200 de lei, biletul VIP valabil o zi, 160 de lei, iar biletul Regular, valabil tot o zi, 120 de lei.

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite