Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spectacole incendiare la AOA, în ultimul weekend de distracție înainte de începerea școlii (FOTO)

Ultimul weekend de distracție înainte de începerea școlii a început, vineri seara, cea de-a opta ediție a Arad Open Festival transformând Aeroportul în principalul punct de atracție din Vestul României.

Cele două scene amplasate în incinta Aeroportului, Main Stage și Scena ABC, au oferit participanților posibilitatea să participe la spectacole incendiare pe toate gusturile.

Spectacole incendiare la AOA, în ultimul weekend de distracție înainte de începerea școlii (FOTO)
Comentează 0

Pe Main Stage au urcat rând pe rând DJ PAO b2b  ALEXANDRU UNGUR; IRIS, cu Nelu Dumitrescu și mezzosoprana Angela Popescu; ANDIA; ZDOB și ZDUP; Mike Kross; DJ DENY, ALEX SUPER BEATS și IFRIM, iar publicul a intrat imediat în atmosferă. S-a dansat, s-a fredonat, s-a cântat împreună cu artiștii, iar jocurile de lumini au încins și mai mult petrecerea. Spectatori de toate vârstele au avut parte de o nouă noapte de neuitat, așa cum ne-au obișnuit și până acum organizatorii AOA.

De asemenea, pe Scena ABC, dedicată iubitorilor de muzică techno, scenă care a fost amplasată în cortul special ABC, a impresionat un puternic system VOID și animații captivante. Aici au fost invitați să facă show în prima seară de festival: IDK, PREPELEAC, YAIR, CAP, MARGARET DYGAS și BREAD&BUTTER. Spectacolul a durat până dimineață, spre bucuria amatorilor muzicii de gen.

Cei care nu au reușit să ajungă încă la Aeroport, o pot face astăzi, în ultima zi a ediției cu numărul 8 a AOA. Biletele vor putea fi achiziționate de la casieria festivalului, prețul unui bilet VIP, valabil o zi fiind de 160 de lei, iar prețul unui bilet Regular, valabil tot o zi, 120 de lei.

Și anul acesta, persoanele care au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad, în perioada 4-6 septembrie 2024, beneficiază de acces gratuit pe durata întregului festival. Intrarea se face pe baza documentului primit de la Centrul de Transfuzie și a buletinului de identitate.

Elevii și studenții care au media peste 9,5 la examenele naționale, bacalaureat sau pe anul universitar și sunt integraliști, sunt premiați cu intrare gratuită la festival. De asemenea, persoanele cu handicap grav sau accentuat, beneficiază la rândul lor de acces gratuit, cu condiția de a prezenta un document valabil emis de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap, gratuitatea aplicându-se și pentru însoțitor. Mai trebuie spus că și  persoanele cu handicap mediu beneficiază de acces gratuit, dar numai în nume personal, cu prezentarea documentelor valabile la intrarea în festival.

Foto: Mircea Moisescu

Foto: Vasile Zărăndan

Galerie foto (684)

Articole asemanatoare