Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ultimul spectacol al stagiunii, pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici”-  premiera ANIVERSARE, de Harold Pinter (FOTO)

Stagiunea 2023 – 2024 se încheie în curând pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici “ Arad. Ultimul spectacol pe care trupa arădeană îl aduce în fața publicului este o producție în premieră. ANIVERSARE, de Harold Pinter, se joacă pentru prima oară pe scena mare a TCISA, joi, 27 iunie, de la ora 19.00.

Ultimul spectacol al stagiunii, pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici”-  premiera ANIVERSARE, de Harold Pinter (FOTO)
Comentează 0

„În 27 iunie, punem punct unei stagiuni care ne-a bucurat mult. În care am adus pe scenele noastre producții iubite de spectatori, festivaluri în care ne-am întâlnit cu cele mai importante spectacole de pe scenele din țară și nu numai, premiere primite de public cu ropote de aplauze. Încheiem anul teatral cu o producție nouă semnată de Radu Iacoban, un regizor mereu inspirat, care revine la Arad și care a dovedit că știe să valorifice la maximum potențialul trupei noastre.” – spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

Spectacolul ANIVERSARE este prilej de întâlnire cu un dramaturg esențial pentru cultura universală: Harold Pinter – laureat al numeroase premii, printre care și Premiul Nobel pentru Literatură, în 2005. Este o montare a unui text care explorează teme legate de putere și superficialitate în relațiile interumane, o satiră socială care expune ipocrizia societății contemporane.

Spectacolul îi reunește în distribuție pe: Ștefan Statnic, Ioan Peter, Alina Vasiljević, Carmen Vlaga Bogdan, Andrei Elek, Roxana Sabău, Robert Pavicsits, Angela Petrean Varjasi și Cosmin Blaga. Regia și traducerea poartă semnătura lui Radu Iacoban, iar scenografia - cea a lui Tudor Prodan.

Echipa noii producții este completată de: Cosmin Blaga (regie tehnică), Lucian Moga (light design), George Dancu (sunet), Alexandru Dancu și George Poenar (lumini), Kinga Brenda Basiszta (make-up), Florica Valea (recuzită), Lavinia Pabin, Krisztina Mezei (cabiniere) și ing. Stan Ion (șef producție).

Biletele pentru premieră pot fi achiziționate fie online, de pe www.eventim.ro, fie direct de la Agenția Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite