Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Va sta trei ani în închisoare, pentru tâlhărie

Un bărbat din Arad a atacat o femeie pe stradă , în Vlaicu, și i-a smuls cercelul din ureche. Poliția Locală l-a oprit pe bărbat în zona Stadionului Francisc Neuman, găsind asupra sa cercelul furat. El a fost imediat reținut pentru 24 de ore și ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile. Pentru fapta sa, va sta trei ani după gratii, asta dacă nu va fi eliberat condiționat înainte de termen. 

Va sta trei ani în închisoare, pentru tâlhărie
Comentează 0

„Condamnă pe inculpatul C.I. la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie (faptă din 15.05.2024).

Interzice inculpatului, cu titlu de pedeapsă complementară, pe o durată de 3 (trei) ani, exerciţiul următoarelor drepturi: - dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice; - dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat. Pedeapsa complementară se va executa potrivit art. 68 alin. 1 lit. c) Cod penal, după executarea pedepsei închisorii, după graţierea totală ori a restului de pedeapsă, după împlinirea termenului de prescripţie a executării pedepsei sau după expirarea termenului de supraveghere a liberării condiţionate.

Menţine măsura arestării preventive luată față de inculpatul C.I. prin încheierea penală nr. 29 din data de 16.05.2024”, se arată în minuta Judecătoriei Arad. 

Persoana vătămată H.E. nu s-a constituit parte civilă în procesul penal, prejudicial material fiind înlăturat prin restituirea bunului.

Instanța mai obligă inculpatul la plata sumei de 1020 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat, din care suma de 720 lei în cursul urmăririi penale. Decizia Judecătoriei Arad este cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii. 


Scrie un comentariu

trimite