Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Teodor Cilan: „Anul acesta au aplicat cu 20% mai mulți candidați pentru UAV față de anul trecut”

Teodor Cilan: „Anul acesta au aplicat cu 20% mai mulți candidați pentru UAV față de anul trecut”
Comentează 0

Aproape 2.500 de candidați s-au înscris anul acesta la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, ceea ce reprezintă o creștere cu 20% față de anul trecut.

„Ne bucură interesul tinerilor pentru programele de studii ale celor 9 facultăți ale UAV. Anul acesta am observat o creștere considerabilă a numărului candidaților din afara județului Arad, ceea ce ne confirmă creșterea impactului regional al universității noastre, precum și calitatea programelor educaționale și relevanța lor în contextul socio-economic actual. Îi așteptăm pe toți cei care sunt declarați admiși să vină la confirmare și să devină studenții noștri, iar din octombrie să începem, împreună, un nou an universitar,” a declarat rectorul UAV, Teodor Cilan.

A fost concurență la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială, la Facultatea de Științe Umaniste și Sociale, la Facultatea de Educație Fizică și Sport, precum și la Facultatea de Științe Economice.

Programele de studii pentru care au optat, ca primă opțiune, cei mai mulți candidați au fost: pedagogia învățământului primar și preșcolar, psihologie, teologie penticostală didactică, muzică, educație fizică și sportivă, management, automatică și informatică, administrație publică, autovehicule rutiere, kinetoterapie.

Confirmările vor avea loc în zilele de 26, 29 și 30 iulie, la centrul unic de înscriere din Bd. Revoluției nr. 72 pentru majoritatea facultăților. Singurele două excepții sunt: Facultatea de Teologie Ortodoxă, unde candidații trebuie să confirme la sediul facultății din strada Academia Teologică nr. 11-13, și Facultatea de Științe Economice, unde confirmările se vor face la sediul Rectoratului, Bd. Revoluției nr. 77.

Plata taxei de confirmare, în valoare de 150 de lei, se poate face la cele două casierii ale UAV (cea de la centrul de înscriere sau cea din clădirea Rectoratului).

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite