Și a fost Târgul VICII ȘI DELICII la EXPO ARAD
În perioada 7-8 octombrie, la Expo Arad, iubitorii de vinuri și nu numai au avut parte de o experiență deosebită la prima ediție a târgului de vinuri și salon gastronomic, Vicii și Delicii.
Această primă ediție a adunat peste 30 de reprezentanți ai industriei vinului din întreaga țară și din stăinătate, dar și o selecție de răsfățuri exclusiviste din categoriile: beri artizanale, băuturi spirtoase, mezeluri, brânzeturi și dulciuri de calitate superioară.
Târgul Vicii și Delicii a oferit o experiență completă. Începând cu mâncăruri delicioase, gătite de Chefi celebri, cum este Adi Hădean împreună cu cei mai pricepuți Chefi din Arad, continuând cu vinuri asortate de renumitul somelier Sergiu Nedelea și terminând cu deserturi savuroase, gusturile tuturor vizitatorilor au fost răsfățate.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, organizatorul târgului, consideră că Aradul poate găzdui evenimente elegante, frumoase și de anvergură. Localizarea târgului este una extrem de generoasă, centrul expozițional Expo Arad fiind cel mai mare și mai modern din vestul țării și al doilea ca dimensiune după Romexpo.
Programul Târgului
Sâmbătă, 7 octombrie
13:00 Deschiderea oficială
14:00-15:00 Live cooking cu Adi Hădean
14:00-15:00 Workshop „Asocierea preparatelor culinare cu vinurile” cu Sergiu Nedelea (în cadrul live cooking-ului)
17:00-18:00 Workshop „Vinul nostru cel de toate zilele” cu Sergiu Nedelea
16:00 – 21:00 Live cooking cu cei mai buni chefi arădeni
19:00 Licitație caritabilă
21:00 Închidere
Duminică, 8 octombrie
13:00 Deschidere
13:00 – 20:00 Live cooking cu cei mai buni chefi arădeni
15:00-16:00 Workshop „Vinul între Retailer și HoReCa” cu Sergiu Nedelea
20:00 Închiderea evenimentului
Biroul de presă al CCIA