Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Reșițeanca Antonia Bondoc câștigă turneul de tenis pentru copii de la Roma (FOTO)

Antonia Stephany Bondoc este o jucătoare de tenis de doar 11 ani din Reșița care reușește să câștige turneul dedicat copiilor care a avut loc zilele acestea în capitala Italiei.

Reșițeanca Antonia Bondoc câștigă turneul de tenis pentru copii de la Roma (FOTO)
Comentează 0

MASTER TENNIS TROPHY FITP KINDER JOY OF MOVING 2024 este turneul organizat de Federația Italiană de Tenis și Padel desfășurat la Roma. Peste 100 de copii din toată Italia s-au luptat pentru trofeu, însă doar câțiva au reușit să câștige finalele. Antonia este câștigătoarea categoriei UNDER12 după ce a învins în finală. Primul set a fost mai strâns, dar și l-a adjudecat cu 7-5, iar cel de-al doilea set la câștigat categoric cu 6-1. „Doresc să mulțumesc antrenonorilor mei de la Accademia Tennis Plebiscito Padova, părinților mei Mirel și Mirela Bondoc, iar nu în ultimul rând tuturor celor care îmi urmăresc parcursul și mă încurajează”, a spus Bondoc Antonia după câștigarea turneului.

Parcursul Antoniei Bondoc rămâne de urmărit, dar la cum se arată lucrurile viitorul este promițător.

Parcursul Antoniei poate fi urmărit  pe pagina ei de Facebook (https://www.facebook.com/tenisantoniastephany.bondoc) , cât și pe pagina de Instagram (https://www.instagram.com/bondocantoniastephany_official?igsh=MWFxeXBuemM1Ync1ZQ==).

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite