Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

RAZIE A POLIȚIȘTILOR RUTIERI

RAZIE A POLIȚIȘTILOR RUTIERI
Comentează 1

La data de 10 august a.c., în mai multe zone și localități din municipiul și județul Arad, au fost desfășurate acțiuni de amploare ale polițiștilor rutieri, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român- Arad, sub coordonarea Serviciul Rutier.

Activitățile s-au desfășurat pe timpul zilei și în cursul nopții, pentru reducerea riscului rutier, impunerea respectării legislației rutiere și sancționarea abaterilor de la normele rutiere.

Acțiunile au avut ca rezultat sancționarea a 361 de participanți la trafic, care au încălcat legislația rutieră. Dintre aceștia, 142 au avut viteză excesivă, una din principalele cauze de producere a accidentelor rutiere.
Valoarea sancțiunilor este de aproximativ 103.100 de lei.

Au fost sancționați contravențional, pentru diverse abateri, 15 pietoni, bicicliști și motocicliști.

20 de persoane au rămas fără dreptul de a conduce, iar în cazul altor 6, se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului (3 dosare penale), conducere fără permis (2 dosare penale) și conducerea unui vehicul neînmatriculat (2 dosare penale).

Certificatele de înmatriculare a 22 de vehicule au fost retrase.

Atragem atenția tuturor participanților la trafic că acțiunile polițiștilor rutieri au caracter permanent, și se desfășoară pe toate șoselele din municipiu și județ.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite