Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nicolae Ciucă: „Suntem cu inima alături de prietenii noștri americani” (FOTO)

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal și al Senatului României, a participat la recepția organizată de Ambasada Statelor Unite ale Americii la București cu prilejul celei de-a 248-a aniversări a Independenței.

Nicolae Ciucă: „Suntem cu inima alături de prietenii noștri americani” (FOTO)
Comentează 0

„Un eveniment excelent organizat de Ambasada SUA cu ocazia Zilei Independenței. Ca lider al lumii libere, Statele Unite sunt cel mai important partener strategic al României, iar relațiile noastre bilaterale sunt la un nivel ridicat, care continuă să fie consolidat. Pe plan internațional, ambele țări au poziții similare în protejarea libertăților și a drepturilor fundamentale, precum și în aspecte geopolitice cu greutate, precum războiul din Ucraina. Ne bazăm pe sprijinul și pe experiența americană în materie de apărare și dezvoltare.

Ca președinte al Senatului, i-am transmis Excelenței Sale, doamna ambasador Kathleen Kavalec, felicitări pentru aniversarea a 248 de ani de independență a SUA”, a transmis Nicolae Ciucă.

Acesta susține că românii sunt astăzi cu inima alături de partenerii americani.

„Transmit astăzi prietenilor și partenerilor noștri americani urări de prosperitate și fericire, așa cum fondatorii Statelor Unite au scris în Declarația de Independență din 4 iulie 1776. Această zi este și una de celebrare a libertății și a democrației, principii de bază ale lumii libere în care România a revenit în urmă cu peste trei decenii.

SUA sunt pentru noi un partener strategic cu o deosebită importanță, cu care avem relații aprofundate în toate domeniile - de la economic la diplomatic și de la cultural la apărare. Suntem cu inima alături de prietenii noștri americani la aniversarea a 248 de ani de independență. Happy 4th of July!”, mai susține președintele Partidului Național Liberal.

Sursa foto: Facebook Partidul Național Liberal

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite