Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Începe o nouă ediție a AOA: iubitorii de muzică sunt așteptați la Aeroport, în ULTIMUL WEEKEND DE DISTRACȚIE înainte de începerea școlii

O nouă ediție Arad Open Air Festival e pe cale să înceapă, în ultimul weekend de distracție înainte de începerea școlii, care se anunță încă de pe acum a fi unul incendiar. Iubitorii de muzică și distracție sunt așteptați cu toții, vineri și sâmbătă, la Aeroport, pentru a se lăsa purtați pe ritmurile artiștilor chemați să încingă atmosfera pe cele două scene, Main Stage și ABC Stage.

Începe o nouă ediție a AOA: iubitorii de muzică sunt așteptați la Aeroport, în ULTIMUL WEEKEND DE DISTRACȚIE înainte de începerea școlii
Comentează 0

Dacă scena principală va fi locul unde muzica live și EDM vor prinde viață, oferindu-vă o experiență de neuitat cu trupe și DJ de renume, cu un program care va începe la ora 19:00, scena ABC va fi dedicată iubitorilor de muzică techno, va fi amplasată în cortul special ABC și va impresiona cu puternic system VOID și animații captivante. Aici programul va începe după ora 22:00.

Vineri, va începe ultima petrecere a vacanței, iar pe scena principală vor urca: Andia, Zdob și Zdup, Iris, Alex Super Beats, Mike Kross, Denny, IDK, pentru ca sâmbătă să vină The Motans, Sebuh, FCDNB, Arias, Adrian Șaguna, Marko Glass, Manuel Riva. De asemenea, pe scena ABC sunt așteptați să urce Alex Font, Breads&Butter, Cap, Gabor, Gescu, Herck, Margaret Dygas, Mihigh, Prepeleac și Yair.

Reducere de 25% la bilete și abonamente, până joi

Conform organizatorilor, accesul în spațiul destinat evenimentului va avea loc începând cu ora 18:30, prin scanarea biletului electronic. Au fost puse în vânzare abonamente VIP și Regular, valabile pentru cele două zile ale festivalului, și bilete pentru fiecare zi de festival. Acestea pot fi achiziționate online, pe platformele entertix.ro și myticket.ro, dar și la fața locului, în timpul evenimentului. De menționat că până pe 5 septembrie, cei care vor achiziționa abonamente, valabile pentru cele două zile, sau bilete pentru fiecare zi vor beneficia de o reducere de 25%, astfel, pentru un abonament VIP pe două zile vor plăti 225 de lei, iar pentru unul Regular, tot pe două zile, 150 de lei, în timp ce pentru un bilet VIP, valabil o zi vor plăti de 120 de lei, iar pentru un bilet Regular, valabil o zi, 90 de lei. În perioada 6-7 septembrie, biletele și abonamentele vor putea fi achiziționate și de la casieria festivalului, dar la preț întreg, abonamentul VIP pe două zile costând 300 de lei, cel Regular,  valabil tot două zile, 200 de lei, biletul VIP valabil o zi, 160 de lei, iar biletul Regular, valabil tot o zi, 120 de lei.

De menționat că deținătorii de bilete și abonamente VIP vor avea un acces rapid și ușor la festival, fără așteptare, vor putea să urmărească spectacolul de pe un podium exclusivist, poziționat ideal cu vedere la scenă, vor avea parte de un confort superior, bucurându-se de acces în zonele VIP cu canapele confortabile și mese, acces la zonele acoperite și la un bar exclusiv, cu selecții premium de băuturi.

Foto: Arhiva

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite