Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glad Varga: „Proiectele de dezvoltare pe care le-am susținut pentru Vladimirescu sunt un exemplu concret al angajamentului nostru față de cetățeni”

Deputatul Glad Varga, care candidează pentru un mandat de senator, a participat la lansarea candidaților Partidului Național Liberal la Vladimirescu.

Glad Varga: „Proiectele de dezvoltare pe care le-am susținut pentru Vladimirescu sunt un exemplu concret al angajamentului nostru față de cetățeni”
Comentează 0

„Am lansat echipa PNL Arad pentru alegerile parlamentare în Comuna Vladimirescu, alături de colegii mei candidați și de susținătorii locali! Proiectele de dezvoltare pe care le-am susținut pentru această zonă sunt un exemplu concret al angajamentului nostru față de cetățeni”, susține Glad Varga.

Printre cele mai importante investiții se numără:

 • Extinderea rețelei de canalizare în localitatea Horia, un proiect finanțat prin Programul „Anghel Saligny”;

 • Construirea unei școli moderne cu clasele I-IV în Vladimirescu, realizată din fonduri locale și de la Consiliul Județean Arad;

 • Construirea unei grădinițe cu program prelungit în Horia, tot din bugetul local și județean;

 • Extinderea canalizării în Mândruloc și Cicir, finanțat prin PNRR;

 • Realizarea unui parc fotovoltaic în Vladimirescu, finanțat prin Fondul de Modernizare;

 • Înființarea unui centru de colectare a deșeurilor în Vladimirescu.

„Fiecare comunitate se dezvoltă prin implicarea oamenilor, iar noi suntem aici să continuăm să aducem rezultate pentru comuna Vladimirescu și localitățile învecinate. Votul pentru PNL este un vot pentru viitorul Aradului și al României”, a încheiat parlamentarul arădean.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite