Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glad Varga: „PNL Arad va continua să sprijine proiectele care aduc rezultate concrete pentru Curtici”

Deputatul Glad Varga, care la alegerile parlamentare din iarnă candidează pentru un mandat de senator din partea Partidului Național Liberal, a participat alături de colegii săi la lansarea candidaților liberali la Curtici.

Glad Varga: „PNL Arad va continua să sprijine proiectele care aduc rezultate concrete pentru Curtici”
Comentează 0

„Am avut plăcerea să lansăm echipa PNL Arad pentru alegerile parlamentare și în orașul Curtici, alături de colegii mei candidați și de susținătorii locali! Proiectele de modernizare și investițiile susținute aici sunt dovada angajamentului nostru ferm față de comunitate. Felicitări primarului Ban Bogdan și a echipei locale pentru implicare, muncă și rezultate”, susține Glad Varga.

Printre cele mai importante realizări pentru Curtici se numără:

• Reparații capitale pe DJ709B și DJ792C – Un proiect crucial pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere, finanțat prin Programul „Anghel Saligny”.

• Asfaltarea străzilor din Curtici – O investiție semnificativă de peste 11 milioane lei, care sporește calitatea vieții prin acces rutier mai facil.

• Extinderea rețelei de apă pe 4 străzi din Curtici – Un proiect din bugetul local, menit să asigure accesul la resurse de apă pentru mai mulți cetățeni.

• Modernizarea iluminatului public – O inițiativă susținută din fonduri locale, care face orașul mai sigur și mai eficient energetic.

• Extinderea rețelei de canalizare – Un demers esențial pentru confortul locuitorilor, finanțat prin surse locale și prin Programul „Anghel Saligny”.

„Implicarea administrației locale este cheia dezvoltării fiecărei comunități, iar PNL Arad va continua să sprijine proiectele care aduc rezultate concrete pentru Curtici”, a ținut să precizeze parlamentarul arădean.

Lista candidaților PNL Arad:

SENAT

Varga Glad

Pașca Mihai

Feieș Cristian

Crișan Corina Anka

Cazacu Nicu

CAMERA DEPUTAȚILOR

Pistru Popa Geanina Simona

Cadar Răzvan Olimpiu

Măduța Flavius Luigi

Bot Valentin

Tomuța Daniel Sorin

Ciorogar Cristina Denisa

Mag Mihai

Tipei Mariana

Faur Bogdan Alexandru

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite