Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă: „Republica Moldova face pași mari către un viitor european!”

Potrivit europarlamentarului arădean Gheorghe Falcă, Comisia Europeană a aprobat un pachet de sprijin de 1,8 miliarde de euro, cel mai mare sprijin financiar oferit Republicii Moldova de la independență. Acest ajutor va aduce, în opinia sa, schimbări esențiale pentru creșterea economică și integrarea în Uniunea Europeană: drumuri, poduri, spitale noi, energie accesibilă și sprijin pentru mii de întreprinderi.

Gheorghe Falcă: „Republica Moldova face pași mari către un viitor european!”
Comentează 0

„Acesta este un moment istoric în care Moldova își consolidează viitorul european! Prin conectarea la rețelele europene de energie, transport și comunicații, cetățenii moldoveni vor beneficia de o viață mai bună, servicii mai accesibile și oportunități economice mai mari.

Mai mult decât atât, integrarea în piața unică europeană înseamnă acces la tarife de roaming mai mici, comerț mai liber și o economie mai puternică. Acești pași înainte ne aduc mai aproape de o Moldovă modernă, prosperă și europeană.

Totodată, Parlamentul European a condamnat ferm orice ingerință străină în procesele democratice din țara noastră și sprijină începutul negocierilor pentru aderarea Republicii Moldova la UE.

Acum, mai mult ca oricând, Moldova are nevoie de unitate și încredere în drumul său european. Împreună, putem construi o țară mai puternică, cu șanse reale pentru toți cetățenii Moldovei!”, a scris pe Facebook europarlamentarul arădean.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite