Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă a votat pentru continuarea drumului european al României

Gheorghe Falcă a votat pentru continuarea drumului european al României
Comentează 0

Europarlamentarul Gheorghe Falcă a votat la ora 15, la secția amenajată în incinta Școlii Gimnaziale de pe strada Posada. „Am votat pentru o reprezentare a Aradului la Bruxelles, am votat pentru proiectele europene care vin la Arad și în întreaga țară, am continuat pentru continuitatea marilor proiecte pe care le are România, inclusiv Aradul, am votat și pentru ceea ce înseamnă familiile noastre, locurile noastre de muncă, sistemul de sănătate. Am votat pentru continuarea drumului european al României, ceea ce este important pentru toată lumea”, a declarat la ieșirea de la urne Gheorghe Falcă, care și-a manifestat speranța ca arădenii să fie un exemplu atunci când vine vorba de a da țării direcția corectă.

„Dragi arădeni,

Astăzi am votat pentru viitorul nostru.

Împreună, am realizat multe lucruri bune pentru județul Arad, dar munca noastră nu se oprește aici. Avem proiecte ambițioase de continuat și noi oportunități, pentru fiecare arădean.

Vă îndemn pe toți să mergeți la vot și să ne asigurăm că județul nostru va continua să crească și să prospere. Împreună, sunt sigur de asta, putem construi un Arad și mai puternic.

Votați pentru continuitate și pentru dezvoltare, cu încredere în viitor!”, a scris ulterior pe Facebook europarlamentarul arădean.

Galerie foto (45)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite