Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Polițiștii de frontieră recomandă utilizarea aplicației Trafic Online, pentru evitarea cozilor la graniță

Se recomandă utilizarea aplicației Poliției de Frontieră pentru a depista punctele de trecere mai puțin aglomerate, în vederea evitării cozilor interminabile la graniță. Ieri, polițiștii de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile pentru trecerea frontierei (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire) pentru 293.800 de persoane, cetățeni români și străini, şi aproximativ 85.200 de mijloace de transport care au tranzitat fro­ntiera. Cele mai tranzitate puncte de frontieră sunt Aeroportul „Henri Coandă” și PTF Nădlac II. 

Polițiștii de frontieră recomandă utilizarea aplicației Trafic Online, pentru evitarea cozilor la graniță
Comentează 1

Astfel, pe sensul de intrare în România, prin punctele de frontieră (sosiri din state non Schengen) au fost efectuate formalitățile de intrare în țară pentru 149.267 persoane. Totodată, au intrat în țară 41.910 mijloace de transport.

În ceea ce privește cetățenii ucraineni, pentru aceștia se efectuează formalitățile de control la trecerea frontierei, în conformitate cu reglementările naţionale şi comunitare în domeniu, începând cu data de 10.02.2022, până la 22.07.2024, la nivel naţional, intrând în România 9.092.915 cetăţeni ucraineni.

De asemenea, cei care vor să călătorească în afara țării și doresc informații privind timpul de așteptare în punctele de frontieră deschise traficului internaţional, acestea se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line ce poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

Autoritățile bulgare efectuează lucrări de reparații pe partea bulgară la Podul Prieteniei dintre Ruse și Giurgiu, lucrări ce vor dura aproximativ 730 de zile. Acestea se vor desfășura zilnic, timp de 10-12 ore. Pe perioada reparațiilor, circulația se va desfășura alternativ, pe o singură bandă, în sistem semaforizat.


Scrie un comentariu

trimite