Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FASHION FLAIR: LUXURY IN EVERY DETAIL

FASHION FLAIR: LUXURY IN EVERY DETAIL
Comentează 0

În perioada 22-23 iunie 2024, la Hotel Bellavista din localitatea Deta, județul Timiș va avea loc evenimentul evenimentul Fashion Flair, realizat de  Andreea Cormier Wacker și Katniss Griffists, cu sprijinul  PR- ul  Lavinia Cocu. Evenimentul are parte de promovare internațională și cu participarea designerilor si modelelor din mai multe țări.

În cadrul evenimentului se va organiza un concurs de modele, pe categoriile Feminin (18-25 ani), Masculin (20-30 ani), Commercial (16-40 ani) și Copii (4-18 ani)

De asemenea, se pregătește și un Concurs de Design care va avea tema BAROQUE – COUTURE. Câștigătorii vor primi premii valoroase, inclusiv validare internațională și expunere în magazine. Pentru această categorie, înscrierile se pot face până la 14.06.2024.

Expoziția de design vestimentar din cadrul evenimentul aduce o oportunitate unică pentru designeri de a-și expune creațiile unui public larg, în care invitații vor descoperi cele mai noi tendințe în materie de frumusețe și machiaj.

Evenimentul Fashion Flair este o ocazie unică de implicare în industria modei, de descoperire a talentelor noi și bucuria unei atmosfere plină de lux și rafinament.

Câștigătorii vor primi premii substanțiale, inclusiv contracte de modeling, ședințe foto și apariții în reviste internaționale si modelling in Italia, America, Filipine.

Totodata Expozantii vor participa in cadrul evenimentului Red Carpet.

Pentru informații și înscrieri este disponibilă pagina de facebook: Fashion Flair luxury events sau e-mail la fashion.flair.events.aw@gmail.com.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite