Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Delegaţie din Regiunea Autonomă Kurdistan, în vizită la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad

Delegaţie din Regiunea Autonomă Kurdistan, în vizită la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad
Comentează 0

Președintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad (CCIA Arad), Gheorghe Seculici a discutat sâmbătă, 26 octombrie 2024, cu o delegație de oameni de afaceri din Provincia Duhok, Regiunea Autonomă Kurdistan (Republica Irak).

Delegația a fost condusă de domnul Shukri Jameel, președintele Camerei de Comerț și Industrie din Duhok şi a fost formată din 25 de oameni de afaceri irakieni, reprezentând diverse sectoare de activitate.

“Pe linia dezvoltării relațiilor comerciale cu provincia Duhok, care are o poziționare strategică, la granița cu Turcia, CCIA Arad a deschis căi de comunicare cu antreprenori irakieni care doresc să promoveze și să importe produse românești în Irak, încă din anul 2013. Prin aceste întâlniri dorim să oferim o şansă reală companiilor arădene de a intra în contact direct cu potențiali parteneri de afaceri din Duhok și de a afla mai multe informații despre oportunitățile oferite de piața irakiană”, declară președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Scopul acestei vizite a fost acela de a stabili legături comerciale și de a încuraja colaborările între România și Irak. Investitorii arădeni au fost interesaţi să identifice facilităţile economico-financiare pe care le oferă Regiunea Autonomă Kurdistan.

Delegația irakiană, a fost prezentă timp de trei zile în Arad, 25.10-27.10.2024, ocazie cu care au avut loc întâlniri cu reprezentanți ai mai multor instituții și vizite la firme arădene.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite