Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ALERTĂ NAȚIONALĂ: copiii unui fost „patron” controversat al UTA-ei au fost pierduți de bonă

Vă mai amintiți de Adrian Marțian sau Marțean, cum se numește de fapt, fostul „patron” controversat al UTA-ei, care în urmă cu mai bine de zece ani, încerca să își facă un nume pe spatele Bătrânei Doamne și ori de câte ori trebuia, conform propriilor promisiuni, să facă un virament în contul clubului, era lovit de vreo nenorocire? Marțean a intrat, ieri, din nou în atenția presei. Din păcate nu ca urmare a unor realizări notabile și nici măcar în urma unor „fapte de arme” care l-au făcut cunoscut și detestat în Arad. 

ALERTĂ NAȚIONALĂ: copiii unui fost „patron” controversat al UTA-ei au fost pierduți de bonă
Comentează 0

Potrivit presei centrale, cei trei copii ai omului de afaceri au dispărut ieri de acasă, fiind... pierduți de bonă. Adrian Marţian, a anunţat luni după-amiază la poliție dispariția copiilor de 11, 9 și 7 ani, după ce bona cu care stăteau l-a anunţat că aceştia nu mai erau acasă. Copiii sunt căutați de poliție, fiind dați în urmărire națională, scrie antena3.ro„La data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată telefonic de un bărbat din satul Sântandrei, cu privire la faptul că astăzi, în jurul orei 16:00, bona celor trei copii ai săi, MARȚIAN RANIA ADRIANA, în vârstă de 11 ani, MARȚIAN ANTONIO ADRIAN, în vârstă de 9 ani și MARȚIAN RAISA ANTONIA, în vârstă de 7 ani, l-a anunțat că aceștia nu se mai află la domiciliu”a anunțat Poliția într-un comunicat.

Adrian Marțian și-a acuzat fosta parteneră de rele tratamente aplicate copiilor lor. Potrivit presei locale, părinții celor trei copii, Adrian și Roxana Marțian sunt în război de mai mult timp, principala dispută fiind custodia micuților, scrie comisarul.ro.

În urma unor procese din instanță, ambii părinți au pierdut custodia copiilor, tatăl lor având interdicție să se apropie de ei la o distanță mai mică de 150 de metri.

În urmă cu doi ani, omul de afaceri a aflat despre comportamentul violent al fostei sale partenere, Roxana, în absența lui. „Copiii mi-au spus că bea cu bărbați în casa mea până ce vomita prin toată casa. (...)Amenința copiii cu moartea, că le taie gâtul dacă îmi spun ceva. (....)”, a povestit milionarul în 2022, potrivit clujust.ro.

În cele ce urmeavă vă prezentăm o scurtă descriere a celor trei copii dispăruți.

  • Marţian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m înălțime, 50 kg, ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.
  • Marţian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m înălțime, 60 kg, ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă (foto central).
  • Marţian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m înălțime, 40 kg, ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă, poartă ochelari de vedere. 

Sursa foto: IPJ Hunedoara

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite