Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Conopul, Zerindul și Sintea Mare primesc fonduri pentru întreținerea drumurilor comunale

Trei comune arădene – Conop, Zerind și Sintea Mare – vor primi sume suplimentare pentru întreținerea drumurilor comunale aflate pe teritoriul lor. Fondurile provin de la alte două comune, Hălmăgel (800.000 lei) și Tauț (176.000 lei), care nu au reușit să le utilizeze.

Conopul, Zerindul și Sintea Mare primesc fonduri pentru întreținerea drumurilor comunale
Comentează 0

„Comunele Conop, Zerind și Sintea Mare primesc fonduri pentru întreținerea drumurilor comunale. Am redistribuit aceste sume pentru a folosi banii până la sfârșitul anului. Dar, de asemenea, vom ține cont de acest aspect și la următoarea finanțare, din 2025, vom realoca bani pentru drumurile din Hălmăgel și Tauț. Am cedat aceste drumuri comunităților locale și mi se pare corect să le asigurăm și finanțarea pentru întreținerea lor”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Comuna Conop a primit 376.000 de lei (200.000 de la Hălmăgel și 176.000 de lei de la Tauț), pentru proiectul „Sistematizare pe verticală DC83, DC61A și zona Arăneș”.

Comuna Sintea Mare a primit 300.000 de lei (de la Hălmăgel), pentru proiectul „Reabilitare DC 131 Țipar (din intersecție cu DN 79 A)”.

Comuna Zerind a primit 300.000 de lei (de la Hălmăgel), pentru proiectul „Modernizare drum comunal - DC 119 Tronson III” (drum care pornește de la Zerind spre Pilu).

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite