Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cea mai mare investiție din istoria comunei Covăsânț (FOTO)

Cea mai mare investiție din istoria comunei Covăsânț a fost semnată astăzi de primarul comunei, Marius-Silviu Oneţ, în prezența președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca. La eveniment a participat și secretarul de stat Mihai Pașca, dar și consilieri locali și firma care execută lucrarea.

Cea mai mare investiție din istoria comunei Covăsânț (FOTO)
Comentează 0

Andi Sorin Ghighilicea, administratorul SC Termopro Edil SRL, executantul lucrării, a declarat: „Investiția presupune extinderea rețelei de apa si canalizare în Covăsânț. Este vorba de 5600 metri liniari de rețea de apă, cu 340 de racorduri  și două stații de pompare, iar la rețeaua de canalizare avem este 7650 de metri, cu 370 de branșamente și trei stații de pompare. Pe șantier vom mobiliza patru-cinci echipe de lucru. Societatea noastră are 130 de angajați si lucrează în domeniu de cinci ani".

Primarul comunei Covăsânț a declarat: „Este o mare bucurie astăzi, în comunitatea noastră. Este cel mai mare proiect de infrastructură din istoria comunei, în valoare de peste trei milioane de euro".

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a declarat: „Introducem apa și canalizarea pe toate străzile din Covăsânț și mi-aș dori ca exemplul acesta, al domnului primar Oneț, să fie multiplicat în cât mai multe comune. Este o mare realizare, care va crește calitatea vieții în Covăsânț."

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite