Cea mai bună reţetă de vin fiert. Ingredientul care face toată diferenţa
RETETA VIN FIERT. Gust de vacanţă, la pahar! Uitaţi de aromele preparate de-a gata şi optaţi pentru propriile combinaţii. Răsplata va fi pe măsură!
Ingrediente:
2 clementine
1 lămâie
1 lime
200g zahăr extrafin
6 cuişoare
1 baton scorţişoară
3 frunze verzi de dafin
nucşoară, pentru ornat
o păstaie vanilie
2 steluţe anason
2 litri vin roşu
Mod de preparare:
Clementinele, lâmâia şi fructul de lime se curăţă de coajă. Într-o cratiţă adâncă se pun, la foc mediu, zahărul, cojile de fructe, sucul de la clementine, cuişoarele, batonul de scorţişoară, frunzele de dafin şi puţină nucşoară.
Păstaia de vanilie se taie pe jumătate şi se pune în cratiţă. Citește continuarea.