Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce lucrări se fac pe drumul Seleuș-Șicula

Continuă în ritm bun lucrările de modernizare a drumului dintre Seleuș și Șicula. Proiectul este o prioritate pentru Consiliul Județean Arad, vizând îmbunătățirea conectivității și siguranței rutiere în această zonă. Astăzi s-a verificat compactarea pietrei, o etapă esențială în pregătirea așternerii primului strat de asfalt. Aceste operațiuni sunt necesare pentru a asigura o bază solidă și durabilă, care să susțină traficul pe termen lung.

Ce lucrări se fac pe drumul Seleuș-Șicula
Comentează 0

„Prin eforturile depuse, lucrările vor fi finalizate conform calendarului stabilit, aducând beneficii semnificative locuitorilor și celor care tranzitează această rută. Mulțumim tuturor cetățenilor pentru răbdare și înțelegere pe durata desfășurării acestor lucrări. Modernizarea infrastructurii rutiere reprezintă un angajament ferm al administrației noastre pentru dezvoltarea județului și creșterea calității vieții pentru toți locuitorii”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Acest tronson este primul din proiectul de modernizare a drumurilor din nordul județului, proiect strategic asumat de Consiliul Județean Arad ca prioritate pe acest ciclu de finanțare europeană. Tronsonul care a intrat în modernizare cuprinde porțiunea de 6,3 km dintre intersecția drumurilor județene Seleuș-Ineu și Seleuș-Șicula, până la podul de la Șicula, lucrările fiind executate de SC Sylc Con Trans SRL, termenul de finalizare fiind de 18 luni.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite