Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce a stabilit DRDP Timișoara în legătură cu proiectantul și constructorul drumului de legătură dintre Autostrada A1 și DN 69

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara și-a anunțat decizia cu privire la firma care va realiza proiectul și execuția a ceea ce a mai rămas de realizat din drumul de legătură dintre Autostrada A1 și DN 69.

Ce a stabilit DRDP Timișoara în legătură cu proiectantul și constructorul drumului de legătură dintre Autostrada A1 și DN 69
Comentează 0

„Ca urmare a reevaluării ofertelor, DRDP Timișoara a stabilit câștigătorul ofertei pentru contractul de Proiectare și Execuție a Lucrărilor din cadrul Obiectivului „Drum de legătură Autostrada A1 Arad – Timișoara - DN 69” – Rest de Executat.

Astfel, câștigătorul este ANTREPRIZA DE REPARAȚII ȘI LUCRĂRI A R L CLUJ S.A., cu o valoare de 235.884.751,42 lei fără T.V.A.

Reamintim că primul rezultat al evaluării a fost contestat la CNSC și a urmat altă acțiune în instanță, la Curtea de Apel București.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

În septembrie 2023, stadiul lucrărilor la data rezilierii contractului anterior a fost de aproximativ 25%”, scriu pe Facebook reprezentanții DRDP Timișoara.


Scrie un comentariu

trimite