Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amplă razie în Pecica, cu participarea „mascaților”

Polițiștii orașului Pecica, împreună cu cei ai Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier, secțiile de poliție rurală 1 și 2 Arad, Serviciul Județean al Poliţiei de Frontieră, criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu jandarmii arădeni, au desfășurat o acțiune de amploare, în ziua de 27 octombrie.

Amplă razie în Pecica, cu participarea „mascaților”
Comentează 0

În cadrul activităților, au fost legitimate 147 de persoane (din care 63 testate cu aparatele din dotare, pentru consum de alcool și droguri) și verificate 118 de vehicule, 6 societăți comerciale, 8 unități de cazare și 5 parcări.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare toată de aproximativ 36.500 de lei. Polițiștii au reținut 3 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

Au fost conduse la sediul unității de poliție, pentru clarificări suplimentare, 14 persoane.

Pentru nerespectarea legislației privind transportul de material lemnos, au fost confiscați 2 metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 450 de lei, iar pentru încălcarea legislației privind paza obiectivelor și bunurilor, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale.

Aceste acțiuni se desfășoară periodic, atât în municipiu cât și în județ.


Scrie un comentariu

trimite