Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Activități variate și atractive la Liceul Special „Sfânta Maria” Arad cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor (FOTO)

#ContinentalKids

„Copilăria este inima tuturor vârstelor!” - Lucian Blaga

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, câțiva oameni minunați, coordonați de Roxana Rus, de la Hotel Continental Forum Arad, le-au făcut copiilor de la Liceul Special „Sfânta Maria” Arad o surpriză dulce, oferindu-le prăjiturele delicioase. Această surpriză a fost foarte apreciată de către toți copiii. Aceștia și-au exprimat dorința de a repeta o așa savuroasă... activitate.

Activități variate și atractive la Liceul Special „Sfânta Maria” Arad cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor (FOTO)
Comentează 0

#Clubuldelectură

„Asta este treaba cu cărțile. Ele îți permit să călătorești fără să-ți miști picioarele!” - Jhumpa Lahiri

Coordonatorii Clubului de lectură de la Liceul Special „Sfânta Maria” Arad au marcat Ziua Internațională a Copiilor prin joacă. Desigur, o joacă a poveștilor și a cuvintelor, presărată cu zâmbete și bucurie.

#ExcursieMoneasa #Generații

Prof. Luminița Olar e cunoscută ca un om cu suflet de aur. Reprezintă un model atât pentru elevii de la Liceul „Sever Bocu” Lipova, pe care, acum mult timp, i-a învățat tainele fizicii, cât și pentru elevii de la Liceul Special „Sfânta Maria” Arad. La acest început de vară, i-a strâns pe copiii din două generații, copii cărora le-a îndrumat pașii în ultimii opt ani, și i-a învățat o ultimă lecție, deosebit de valoroasă: o lecție a bunătății, a nădejdii, a (re)amintirii... Aceasta s-a desfășurat într-un alt decor decât cel școlar, printr-o excursie în natură, apreciată în mod deosebit de către copiii care, în curând, o vor lua pe un nou drum.  

Toate aceste activități s-au putut desfășura datorită sprijinului constant acordat cadrelor didactice de către prof. Maria Porușnicu, directorul Liceului Special „Sfânta Maria” Arad.

Carina A. Baba

 

 

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite