Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Acțiunea „ROADPOL Safety Days” desfășurată în județul Arad

Polițiștii arădeni participă la proiectul ROADPOL Safety Days, o inițiativă europeană menită să îmbunătățească siguranța rutieră și să reducă numărul accidentelor rutiere grave.

Acțiunea „ROADPOL Safety Days” desfășurată în județul Arad
Comentează 0

ROADPOL Safety Days, organizat de Rețeaua Europeană a Polițiilor Rutiere (ROADPOL), își propune să atragă atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație și să sublinieze consecințele tragice ale comportamentului iresponsabil în trafic. Totodată, participanții la acest proiect și-au propus obiectivul ambițios de ,,Zero decese rutiere pentru o zi, în Europa”.  

Astfel, la data de 18 septembrie, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Arad s-a desfășurat acțiunea ,,O zi fără persoane decedate în evenimente rutiere”.

În cadrul activității au fost aplicate 283 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 105.069 de lei, fiind reținute 13 permise de conducere, retrase 6 certificate de înmatriculare și constatate 6 infracțiuni la regimul rutier, nefiind înregistrat niciun deces, ca urmare a unui eveniment rutier.

Siguranța rutieră este una din prioritățile IPJ Arad, iar pe această cale, recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte legislația rutieră, să fie atenți și responsabili, pentru a contribui la atingerea obiectivului comun”, spun reprezentanții IPJ Arad. 


Scrie un comentariu

trimite