Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accidente produse din cauza consumului de alcool

Mai multe accidente rutiere au avut ca protagoniști șoferi care au consumat cantități considerabile de alcool înainte de a se urca la volan. 

Accidente produse din cauza consumului de alcool
Comentează 0

Polițiștii orașului Pecica au fost sesizați, în după-amiaza de 29 iunie, în jurul orei 18:00, despre un accident rutier, pe D.N. 7, în localitate. Din autoturism, a reieșit că un bărbat de 31 de ani, din județul Timiș, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul care se deplasa în față. În urma impactului, un pasager din autoturismul avariat a fost transportat la spital, fiind rănit ușor, la prima vedere. Testarea cu aparatul alcooltest a șoferului primului autoturism a indicat o valoare de 0,86 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În aceeași seară, în municipiu, un arădean de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Steagului, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa în față, fără a rezulta victime. Testarea bărbatului a indicat o valoare de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

La data de 30 iunie, un bărbat de 45 de ani, din Sântana, a acroșat un autoturism parcat, în timp ce conducea o autoutilitară. Nu au rezultat victime, testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cauzele s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiilor șoferilor depistați, aceștia fiind cercetați pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.


Scrie un comentariu

trimite