Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zâmbete pe chipul copiilor defavorizaţi și persoanelor cu dizabilități. Mihai Căldăraru s-a implicat pentru a aduce bucurie celor vulnerabili

Mihai Căldăraru, Directorul General Adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială România și echipa sa, împreună cu voluntari ai Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale au oferit alimente, produse igienico-sanitare și câte o sumă de bani persoanelor vârstnice defavorizate și copiilor cu Dizabilități în cadrul Campaniei Umanitare DĂRUIESTE UN PIC DE SOARE NU TOTALĂ NEPĂSARE.

Zâmbete pe chipul copiilor defavorizaţi și persoanelor cu dizabilități. Mihai Căldăraru s-a implicat pentru a aduce bucurie celor vulnerabili
Comentează 0

Mihai Căldăraru în calitate de Director General Adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială România a adus zâmbete pe chipul copiilor defavorizaţi și persoanelor cu dizabilități cu sprijinul domnului Avocat Pop George Dominic, domnul Jelilati Malek, Director General al societății Atlas Concept Srl, Societății Chipita România, Primo prod și tuturor celor care au întins o mână de ajutor.

Copii au primit jucării, dulciuri, hăinuțe și alimente necesare pentru persoanele defavorizate și câte o sumă de bani în cadrul Campaniei Umanitare Dăruiește Un Pic de Soare Nu totală Nepăsare, care este un proiect de suflet al Organizației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.

DGASPC cuprinde: Serviciul de tip familial, Serviciul Evaluare Complexă, Compartiment Adopții, Compartiment Monitorizare, Serviciul Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii, Compartiment Telefonul Copilului, Serviciul de Asistență Maternală, Serviciul de Coordonare și Informare pentru Copiii Străzii, Compartiment Delicvență Juvenilă, Compartiment Trafic Persoane, Servicii Alternative (Adăpost de Noapte Pentru Copiii Străzii, Adăpostul de Zi și de Noapte pentru Copiii Străzii), Serviciul Rezidențial Copii (centre de plasament, Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență, Centrul de Primire în Regim de Urgență Copil Abuzat, Centrul Maternal, Complex de servicii comunitare).

Scopul activității Direcției de Protecție a Copilului se axează pe intervenția specializată și dezvoltarea serviciilor adecvate pentru acordarea de asistență și protecție copilului aflat în dificultate și familiei acestuia, prin toate formele și mijloacele prevăzute de lege.

 

 

 

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite