Vremea Romania, Arad 21°C

Stiri Arad

Vrei să pleci la drum cu maşina, cu trenul sau cu avionul? La ce numere de telefon poţi suna să verifici cum se circulă

România se află sub zăpadă, miercuri, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă atât pe autostrăzi şi drumurile naţionale, unele din ele fiind închise, cât şi pe aeroporturi şi calea ferată, unde mai multe trenuri au fost oprite. Pentru a verifica situaţia în timp real a traficului, consultați lista numerelor de telefon utile la care să sunaţi înainte de a pleca la drum: Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), CFR Călători şi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti. 

Vrei să pleci la drum cu maşina, cu trenul sau cu avionul? La ce numere de telefon poţi suna să verifici cum se circulă
Comentează 0

SITUAŢIA TRAFICULUI AUTO

Este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care a întocmit o HARTĂ a sectoarelor de drumuri si autostrazi inchise:

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/  si de TWITTER, @CNADNR.

Citeşte şi DRUMURI ÎNCHISE. Sudul ţării paralizat de viscol şi ninsori puternice. Situaţia drumurilor în ţară în timp real

SITUAŢIA TRAFICULUI PE CALEA FERATĂ

Probleme sunt şi pe calea ferată unde aproape 100 de trenuri au fost anulate de CFR Călători, Miercuri, din cauza viscolului.

Autorităţile recomandă ca, înainte de a pleca la drum, să verificaţi cum se circulă. Puteţi apela următoarele numere de telefon

Informaţii telefonice CFR Călători:
• 021/9521 - trafic intern;
• 021.319.0358 - Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti, program L-D - 07:00 -20:00;
• 021.314.5528 - trafic internațional (Gara de Nord București);
• Agenții
• Stații

Clic aici pentru informaţii despre trenurile aflate în circulaţie. Scrieţi numărul trenului în câmpul aferent şi apăsaţi butonul “Informaţii tren”. 

Circulaţia trenurilor va fi adaptată și pe parcursul zilei de miercuri condiţiilor meteo extreme. În funcţie de evoluţia vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar să fie asigurat pe magistrale, între marile orașe. In cursul acestei dimineți încercăm să realizăm o legătură dus și una întors de la București (9:30 plecare) către Constanța și retur (7h30 plecare Constanța).
De asemenea, și după-amiază încercăm să realizăm legătura dintre aceste orașe: către Constanța (19h00 plecare din București Nord) și către București Nord (20h30 plecare din Constanța), anunţă CFR Calatori. 

Citeste mai mult pe romaniatv.net

Scrie un comentariu

trimite