Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vladimirescu, o comună în care se pune preț pe căminele culturale, pe copii și pe sport

Comuna Vladimirescu este, fără doar și poate, una dintre cele mai dezvoltate comune ale Aradului. Apropierea de municipiu și mai ales modul în care a fost gospodărită și-au spus cuvântul, Vladimirescu având toate caracteristicile unui cartier al Aradului. Atât doar că impozitele sunt mai mici...

Vladimirescu, o comună în care se pune preț pe căminele culturale, pe copii și pe sport
Comentează 0

Viceprimarul Mihai Mag este de câțiva ani mâna dreaptă a primarului Ioan Crișan și, cel mai probabil, viitorul edil-șef al comunei. Acesta ne-a vorbit, recent, despre câteva dintre realizările administrației locale. „În ultimul timp au fost renovate două cămine culturale, în 2017, cel din Vladimirescu, iar anul trecut, cel din Mândruloc. Acum se termină lucrările la cel de al treilea, la Horia. Vorbim de o renovare totală, de la A la Z. Acum sălile au inclusiv mochetă pe jos și candelabre. Sunt puține săli de evenimente din Arad care arată așa, astfel încât, pe timpul verii, toate sunt închiriate pentru nunți și botezuri”, povestește Mihai Mag. Acesta a ținut să precizeze că în ceea ce privește capacitatea sălilor de la Mândruloc și Horia, aceasta este de aproximativ 100-120 de persoane, iar capacitatea celei de la Vladimirescu, de 150-180 de persoane, deci nu pot găzdui evenimente foarte mari, însă calitatea serviciilor este de excepție.

Mai trebuie spus că autoritățile locale acordă o atenție aparte copiilor, drept pentru care în comună au fost amenajate 16 locuri de joacă, investindu-se ori de câte ori este nevoie de înlocuirea unor elemente care se rup, astfel încât cei mici să aibă la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru a petrece câteva ore de distracție în aer liber. În plus, nu trebuie uitat nici faptul că stadioanele din comună au fost dotate cu tribune, semn că activitatea sportivă beneficiază de toată deschiderea din partea Primăriei.

Cu prilejul recentei vizite pe care a făcut-o la Vladimirescu, pentru a afla problemele cu care se confruntă comunitatea locală, deputatul Glad Varga a avut numai cuvinte de laudă la adresa edililor.

„Nu pot să nu remarc modul în care s-a dezvoltat comuna în ultimii ani, drept pentru care ţin să felicit administraţia locală”, a declarat Glad Varga, deputat PNL de Arad, după întâlnirea pe care a avut-o cu primarul Ioan Crișan și viceprimarul Ioan Mag.  

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite