Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Viitorul iPhone 16 are un design în stilul iPhone 12, puțin plictisitor

Viitorul iPhone 16 are un design în stilul iPhone 12, puțin plictisitor
Comentează 0

În acest an, în toamnă, compania Apple va lansa seria iPhone16. Ca de obicei sunt unele dintre cele mai așteptate telefoane din acest an. Au fost diferite zvonuri despre următoarele smartphone-uri Apple și vor mai fi, iar cel mai recent susține că modelul mai mic, Apple iPhone 16, va moșteni o caracteristică cheie de design de la iPhone 12. Acum avem prima imagine a părții din spate și vedem cu ar putea arăta acest telefon. Pare stilul de design aflat pe Apple iPhone 12, dar totuși puțin diferit.

Informația publicată de site-ul TechRadar arată o fotografie a panoului din spate al telefonului iPhone 16 – creată pe baza zvonurilor despre iPhone 16 adunate până acum. Viitorul mezin al seriei Appel iPhone 16 are semne distinctive de design evident împrumutate de la modelele iPhone X, iPhone 11 și iPhone 12.

Mai exact, acest iPhone 16 are un modul foto la spate format din două camere poziționate vertical. Acest tip de format înlocuiește configurația în diagonală folosită pe fiecare model de iPhone de la iPhone 13. Pare a fi „un amestec de iPhone X și iPhone 11”, scrie Apple Hub, menționând că randările sunt prezentate în culorile modelului iPhone 15, deoarece „nu știm care vor fi culorile la iPhone 16”.

Desigur, nu putem fi siguri încă de acuratețea acestor randări iPhone 16, dar ele se aliniază cu altele pe care le-am văzut anterior pentru iPhone 16. Mai mult decât atât, am auzit că iPhone 16 ar putea adopta  camerele în stil iPhone 12 încă din mai 2023, așa că suntem încrezători că Apple testează, cel puțin, acest tip de design pentru modelul mai mic din viitoarea sa serie.

După atâția ani cu două camere la spate pe modelul mai mic iPhone 1x, am sperat că Apple va pune o cameră în plus pe viitorul model. Apple iPhone 15 are de luptat pe piață cu Samsung Galaxy S24, iar iPhone 16 cu viitorul Galaxy S25. Ambele modele au trei camere la spate.

În cazul în care aceste zvonuri de design se dovedesc exacte în septembrie 2024, nu ar fi prima dată când Apple se inspiră din istoricul său pentru design. Deci, nu ar trebui să fim surprinși de revenirea acestui design foto pe iPhone 16. Dar pare prea puțin din partea Apple, mai ales că sunt informații că restul telefonului nu va oferi „schimbări semnificative de design." Cel puțin așa susține cunoscutul Ming-Chi Kuo, un expert în domeniul Apple.

Evaluarea lui Kuo vine după ce în urmă cu puțin timp un studiu publicat Barclays, prezice că iPhone 16 va fi o înșelăciune totală. „Nu vedem nicio caracteristică sau upgrade care ar putea face iPhone 16 mai convingător”, scrie compania.

Dacă recentele zvonuri despre iPhone 16 nu sunt pe placul fanilor Apple, informațiile despre iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max sunt puțin mai promițătoare, dar nu vor fi schimbări care să zguduie industria mobilă în 2024.

Foto: Apple


Scrie un comentariu

trimite