Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Viitoarele telefoane pliabile Samsung vor fi lansate pe 10 august

Viitoarele telefoane pliabile Samsung vor fi lansate pe 10 august
Comentează 1

Despre viitoarele telefoane pliabile Samsung au fost foarte multe zvonuri până acum. În sfârșit compania Samsung a confirmat oficial data lansării pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 și Samsung Galaxy Z Flip 4. Evenimentul de lansare „Galaxy Unpacked” va avea loc pe 10 august. Imaginea publicată de Samsung ne arată data, alături de o imagine a lui Samsung Galaxy Z Flip 4.

Samsung Galaxy Z Flip 4 va fi urmașul lui Samsung Galaxy Z Flip 3 lansat de Samsung anul trecut. Flip-ul a fost cel mai bine vândut telefon pliabil de pe piață. Galaxy Z Fold 4 va urma lui Galaxy Z Fold 3. Din informațiile de până acum, ne confirmate de compania Samsung, nu pare că gama pliabilă Galaxy Z din acest an să primească modificări majore de design față de modelele de anul trecut.

Cele două telefoane pliabile au fost deja certificate de mai multe agenții, semn că lansarea este aproape. Conform site-ului The Verge, cele două modele, Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4, vor avea un procesor nou, Snapdragon 8+ Gen 1 asociat cu 8GB RAM și până la 256GB de stocare. Galaxy Z Fold 4 va avea și o variantă cu 1TB de stocare.

Samsung Galaxy Flip 4 va avea un ecran AMOLED Full HD+ de 6,7 inch (17,02 cm) cu rata de actualizare de 120Hz. Ecranul va avea un orificiu central sus pentru o cameră selfie de 10MP. În plus, ecranul exterior AMOLED va fi de 2,1 inch (5,33 centimetri). Samsung Galaxy Z Fold 4 are ecranul pliabil de 7,6 inch (19,30 cm) și ecranul exterior de 6,2 inch (15,75 centimetri). Despre Fold 4 știm că va avea o baterie de 4.400 mAh.

Pe lângă noile telefoane, Samsung va lansa pe 10 august și o nouă generație de ceasuri inteligente, constând din Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Se pare că niciunul dintre ceasuri nu va include de data aceasta o ramă rotativă fizică, compania renunțând astfel la o funcție preferată de fani de la dispozitivele precedente Galaxy Watch. Samsung Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro vor avea baterii mai mari și noi funcții pentru urmărirea diferitelor activități și a mai multor parametri medicali. Despre căștile wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pro sunt mai puține detalii, dar le-am văzut deja în mai multe fotografii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite