Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VIDEO Muncitor român din Olanda, bătut cu bestialitate de fiul patronului unei agenții de plasare a forței de muncă

Muncitor român, snopit cu bătaia de fiul patronului unei agenții de muncă din Olanda. Bărbatul a fost lovit cu pumnii și cu picioarele, fără să riposteze. Imaginile șocante cu agresiunea au apărut pe internet și au fost distribuite de sute de muncitori. Ambasada României din Țările de Jos a sesizat autoritățile competente. Între timp, firma a anunțat că fiul patronului care ocupa postul de manager a fost demis. Atenție, imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

VIDEO Muncitor român din Olanda, bătut cu bestialitate de fiul patronului unei agenții de plasare a forței de muncă
Comentează 0

În filmulețul de aproximativ un minut distribuit pe rețelele de socializare, inclusiv de Sindicatul Românilor din Olanda, se vede cum muncitorul român stă pe un scaun și este lovit cu pumnii și cu picioarele în cap de un alt bărbat. Agresorul, Tolunay Reyhan, este managerul său și, totodată, fiul patronului agenției care plasează forță de muncă în Olanda, susțin colegii victimei. Românul, coordonator de echipă de 4 ani, a povestit pentru Libertatea că în urmă cu două săptămâni nu a mai vrut să meargă la muncă, iar după câteva ore a fost căutat de fiul patronului care l-a bătut cu bestialitate, fără ca românul să riposteze.

Deși a suferit mai multe leziuni, românul nu a primit îngrijri medicale. Ulterior, bărbatul a fost dus în Anglia de un prieten, însă agenția a insistat să se întoarcă la muncă în Olanda și să își reia postul. Firma a transmis recent că Tolunay Reyhan a fost demis din funcția de manager, dar colegii victimei consideră că este un gest de fațadă. După ce imaginile au apărut în spațiul public, Ambasada României în Țările de Jos a depus sesizări la Poliție, care a deschis o anchetă, și la Inspectoratul pentru Muncă și Afaceri Sociale. 

Intrați AICI pentru VIDEO.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite