Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Viceprimar Galați (UNPR): "Acest club Bamboo trebuia să fie o repetiție la Colectiv! Trebuia să se lase cu victime! Asta este convingerea mea!"

Viceprimarul municipiului Galați, Apostol Roman Picu (UNPR), a făcut o filmare în care abordează mai multe subiecte, printre care și incendiul de la clubul Bamboo din București, care a avut loc pe 21 ianuarie.

Viceprimar Galați (UNPR):
Comentează 0

Într-un episod de psihoză, cum este catalogat de cei ce au vizualizat filmarea, viceprimarul Picu vorbește despre faptul că președintele Iohannis urăște tinerii, este împotriva poporului roman și că în laboratoarele, numai de el știute, se pregătesc crime înfiorătoare.

Filmulețul a devenit viral datorită inepțiilor rostite de către un ales al municipiului Galați, care la începutul filmării vorbește despre faptul că în opinia lui, la clubul Bamboo trebuia să se lase cu victime, la fel cum s-a întâmplat la Colectiv. Cu siguranță la acest domn prostia se zbate tare ca să ajungă în primele rânduri și să poată fi observată. Acest gen de oameni au niste frustrări, pentru că în momentul cînd deschid gura nu pot rosti ceva normal. Dacă nu au minte și educație, se manifestă astfel, încălcând reguli sociale și morale. Existența unor astfel de personaje, cu atât mai mult care deține o funcție publică este foarte periculoasă atât pentru grupul care ii înconjoară cât și pentru întreg poporul român.

Cine este acest  Picu Apostol Roman?

Picu Apostol Roman a fost directorul Cantinei de Ajutor Social, este la al doilea mandat de viceprimar, prima dată din partea PC, ulterior din partea UNPR. Picu Apostol Roman s-a plimbat prin mai multe partide: în 2013 a fost președinte PP-DD Galați, apoi a trecut la UNPR, în prezent ocupând funcția de vicepreședinte al Organizației județene Galați. Conform declarației de avere, viceprimarul UNPR, Picu Apostol Roman (48 ani) deține un teren intravilan de 1.225,22 metri pătrați, un apartament cu extindere, în suprafață de 143.28 mp, o casă de locuit de 139 mp construită în regie proprie în 2011.

Mai jos aveti părerile celor care au vizualizat filmulețul pe rețelele de socializare

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite