Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vești bune despre starea de sănătate a medicului Cătălin Denciu - Ce spun medicii din Belgia

Medicul Cătălin Denciu a fost transferat de urgență la un spital de specialitate din Belgia. Acum vin și primele informații despre starea sa de sănătate.

Vești bune despre starea de sănătate a medicului Cătălin Denciu - Ce spun medicii din Belgia
Comentează 0

Medicul Cătălin Denciu de la Piatra Neamț este acum într-o stare mai bună, el a fost evaluat de către medicii din Belgia. Următoarele 3 zile sunt foarte importante pentru evoluția sa, conform informațiilor Realitatea PLUS, este intubat, însă stabil, iar căile sale respiratorii sunt în regula, ceea ce e un semn foarte bun.

Evoluția sa este de așteptat să fie una favorabilă.

„Este evaluat din punctul de vedere al sănătății, este în tratament. Nu mai sunați direct la spitalul din Belgia, la secția respectivă, la centrul pentru arși, pentru că prietenii belgieni care au acordat sprijin ne-au semnalat că există un bombardament asupra activității. Îi rog pe cei care efectuează aceste apeluri să nu mai sune, pentru că nu fac altceva decât să deranjeze. Când avem informații relevante le vom pune la dispoziția mass media, ne rugăm pentru sănătatea domnului doctor, este îngrijit în cele mai bune condiții”, a declarat Ludovic Orban la Piatra Neamț.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite