Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Verifică dacă compania ta se află în Topul Firmelor, singurul clasament oficial al afacerilor din județul Arad

Verifică dacă compania ta se află în Topul Firmelor, singurul clasament oficial al afacerilor din județul Arad, întocmit în fiecare an după o metodologie unitară la nivel național, așa cum este reglementată de Legea Camerelor de Comerț nr. 335/2007.

Verifică dacă compania ta se află în Topul Firmelor, singurul clasament oficial al afacerilor din județul Arad
Comentează 0

Completează CUI-ul firmei (doar partea numerică, fără litere) pe pagina www.ccia-arad.com și află dacă compania ta se află în clasament. Înscrierile se fac până la data de 2 octombrie 2023.

În acest an, gala de premiere a celor mai de succes oameni de afaceri din județul Arad va avea loc în data de 13.10.2023, cu începere de la ora 18:30 la Expo Arad (Calea Aurel Vlaicu, nr. 300)

Evenimentul nu se rezumă doar la ceremonia de premiere, ci și la networking și relaționarea între participanți. Dorim să asigurăm un cadru relaxant pentru discuții de afaceri sau private. Coloana sonoră va fi una specială, DONIA SAX – cunoscuta sub numele real Doina Spătaru, va crea o atmosfera aparte şi selecta cu ajutorul saxofonului.

Dacă firma dumneavoastră nu este clasată în Top, dar doriţi să luaţi parte la eveniment, puteți rezerva locul dvs. la gală prin intermediul paginii www.ccia-arad.com. Detalii la 0730 188 293 sau topulfirmelor@ccia-arad.com.

Posibilitățile de promovare în cadrul evenimentului le puteți studia aici. Detalii la 0730 188 304.

Vă invităm să fiți alături de noi la acest important eveniment.

OFERTĂ SPONSORIZARE TOPUL FIRMELOR 2023

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite