Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vârful de atac Ahmet Ekmekci a ”lovit” din nou

Vârful de atac Ahmet Ekmekci a ”lovit” din nou
Comentează 0

 

Sâmbătă pe un frig pătrunzător, pe terenul sintetic Motorul, echipa de juniori U18 a Academiei UTA, pregătită de Sandu Gaica, Costel Bogoșel și Adrian Ungur , a întânit în primul meci amical al anului pe CSC Dumbrăvița , echipă ce evoluează în liga secundă a Românie, pregătită de Cosmin Stan.

S-au jucat două reprize de câte 50 de minute fiecare, antrenorii alcătuind pentru fiecare repriză echipe echilibrate.

Scorul de 1-4 ( 0-3, 1-1) nu reflectă nicidecum diferența de valoare dintre cele doup grupări. Doar lipsa de experiență a făcut ca apărarea UTA-ei din prima repriză să comită trei greșeli individuale de care au profitat adversarii.

În repriza a doua , talentatul vârf de atac al arădenilor, Ahmet Ekmekci, jucător urmărit de mai mulți impresari, a înscris unicul gol al UTA-ei. Și ce gol. Aproape de pe linia de fund a terenului advers a trecut subtil de un apărător și cu exteriorul a înscris în colțul lung.

„Pentru primul meci de pregătire cu o echipă de Liga a 2-a eu zic că ne-am prezentat destul de bine. Doar diferența de scor a fost puțin mare, dar ca joc, atitudine și din punct de vedere fizic eu zic că am reușit să facem față. În repriza a doua am dominat jocul, dar și în prima parte am avut trei ocazii mari, dacă am fi fost mai atenți…Până la urmă, greșelile la vârsta asta sunt inerente, atât în atac, cât și în apărare, avem numai de învățat după astfel de meciuri. Am aliniat azi o echipă foarte tânără, cu doar trei jucători de 2004, restul de la 2005 în jos, până la 2007. Sper ca Dumbrăvița să se salveze de la retrogradare, iar noi să promovăm cât mai mulți jucători la prima echipă sau spre eșaloanele superioare ale fotbalului românesc”, a precizat Sandu Gaica, „principalul” UTA-ei U18.

Formații:

UTA U18 (prima repriză): L. Roșu – Bota, Iurasciuc, Bokse, Maxim – Cibi, Ristin – Mitu, Țintaș, Bădău – Stanciu.

UTA 18 (repriza a doua): Malița – Manoilă, Bota (85 L. Mircea), Bokse, Anișorac – Fukenhauzen, Cr. Mihai – Popa, Ekmekci, Ronai – Andreaș

Dumbrăvița (prima repriză): R. Mikloș (30, Trifon) – Tismonar, Bura-Koț, Moțiu, Ghinescu (cpt.) – Tănase (25, Neag), Curea – Paulevici, Martinov, Piftor – Simon

Dumbrăvița (repriza a doua): Trifon (60, Ciui) – Amariei, Gîsă, Niakate, C. Toma (cpt.) – Olaru, Salhi (70, Sima) – T. Bodri, Grancea, L. Bodri – Capătă (70, Hitian)

UTA U18 va joacă din nou pe același teren, miercuri, de la ora 11, contra celor de la Șoimii Lipova

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite