Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vacanță cu fotbal

Vacanță cu fotbal
Comentează 0


Profitând de ultimile zile ale vacanței de primăvară a elevilor, omul de afaceri arădean, Florin Deznan, organizator principal și sponsor   a organizat pe trei terenuri din Arad cea de-a VI-a ediție a Turneului Elite Cup RDF, un turneu rezervat tinerilor fotbaliști născuți în anii 2003 ,2004 și 2005.
Ideea a plecat de la necesitatea de a oferi tinerilor și talentaților fotbaliști arădeni meciuri cât mai multe în afara programului oficial al FRF precum și faptul că fiul meu Shasa este  și el fotbalist de această vârstă. Deja în următoarele ediții au fost invitate și echipe din alte județe precum și din străinătate”, a declarat Florin Deznan.
Echipele care se înscriu în acest turneu nu trebuie să plătească nicio taxă, iar premiile sunt oferite de către sponsori și bineînțeles de firma pe care o conduce Florin Deznan.
În total, anul acesta  au participat 22 de echipe, șase la categoria 2003 și câte opt la 2004 și 2005, printre ele, UTA, Academia Brosovszky Ineu, Viitorul Arad, Poli Timișoara, Banatul Timișoara, Viitorul Oradea, Unirea Sînicolau Mare, din Ungaria, Academia Grosics, apoi echipe din Reșița, Craiova și alte grupări.
Câștigătoarele celor trei categorii de vârstă au fost ASU Poli Timișoara , antrenor Iulian Prodana, la 2003, UTA, antrenor Dinu Donca, la 2004 și  LPS Banatul Timișoara, la 2005, antrenor, Ovidiu Vâlceanu
Cel mai bun jucător al categorie 2003 a  fost desemnat Alexandru Gaspar de la ASU Poli Timișoara.
La 2004- Kocsis Bence  de la Academia de fotbal ”Grosics” din Gyula , Ungaria  
la 2005f Ferencz Farkas  de la Academia de fotbal ” Grosics ” din Gyula, Ungaria
 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite