Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA îşi cheamă suporterii la Oradea; Bătrâna Doamnă va juca acolo până se schimbă gazonul pe Arena Francisc Neuman

Conducerea UTA-ei a decis: în perioada în care Arena Francisc Neuman este inaccesibilă din cauza lucrărilor de schimbare a gazonului, echipa îşi va disputa meciurile de acasă la Oradea.

UTA îşi cheamă suporterii la Oradea; Bătrâna Doamnă va juca acolo până se schimbă gazonul pe Arena Francisc Neuman
Comentează 1

„Suporterii sunt o parte importantă, indinspensabilă a forței echipei noastre în toate competițiile, de aceea îi așteptăm să fie alături de noi și la Oradea, acolo unde AFC UTA Arad va susține meciurile din campionat și Cupa României, pe perioada de timp necesară lucrărilor de schimbare a gazonului, la Arena Francisc Neuman.

Pe stadionul din Oradea, nu s-a desfășurat de foarte mult timp un meci de liga 1, nu există dotările VAR și omologările necesare, dar beneficiem din toate punctele de vedere, de sprijinul total al Primăriei Oradea și al cluburilor CSM și FC Bihor, astfel încât la ora primului meci, toată logistica necesară să fie rezolvată.

Am ales Oradea pentru suporteri, care, având în vedere distanța acceptabilă, pot și vor fi cu siguranță, alături de echipă dar si pentru publicul din Bihor fiind buni cunoscatori ai fenomenului.

După ultimul joc pe care îl vom găzdui pe teren propriu în acest an, în compania echipei FC Voluntari, vom reveni cu toate detaliile vizând accesul la meciuriile disputate la Oradea, asigurând toți abonații că vom căuta soluții pentru ca disconfortul cauzat de această situație, să fie cel mai mic posibil”, transmit oficilialii Bătrânei Doamne prin intermediul site-ului clubului, uta-arad.ro.

Foto: Lucian Ciobanu

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite