Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA anunță că este de acord cu proiectul de hotărâre care stabilește tarifele pentru utilizarea Stadionului Francisc Neuman / UPDATE: Ce prevede amendamentul care i-a făcut pe reprezentanții clubului să accepte hotărârea

Reprezentanții UTA-ei anunță, prin intermediul unui comunicat de presă postat pe site-ul www.uta-arad.ro, că sunt de acord cu proiectul de hotărâre care stabilește tarifele pentru utilizarea Stadionului Francisc Neuman. Asta, după ce a fost adus un amendament.

UTA anunță că este de acord cu proiectul de hotărâre care stabilește tarifele pentru utilizarea Stadionului Francisc Neuman / UPDATE: Ce prevede amendamentul care i-a făcut pe reprezentanții clubului să accepte hotărârea
Comentează 1

Update 2 Ce prevede amendamentul care i-a făcut pe reprezentanții clubului să accepte hotărârea

La finalul ședinței CLM de astăzi primarul Călin Bibarț a declarat că parteneriatul dintre Primărie și UTA merge mai departe. „Ne-am pus de acord și cu conducerea clubului UTA și nu a fost nicio problemă, doar unele mici interpretări ale fundamentării. S-a văzut că sunt unele dintre cele mai mici prețuri din țară comparativ cu alte stadioane, și nu doar comparând cu stadioane mai mari, cum e cel de la Cluj, unde e 9.000 de euro față de cei 2.700 de euro cât iese la noi media, ci și față de cel de la Târgu Jiu sau de la Ploiești, care sunt de dimensiunile Aradului. Mă bucur că s-a lămurit acest subiect și am mai subliniat și faptul finațării, că de-a lungul timpului s-au primit pe an între 250.000 și 1,5 milioane de euro. În acest an, în prima jumătate a anului clubul UTA a beneficiat de 600.000 de euro și depunem eforturi ca și în această toamnă, respectând cadrul legal, în funcție de încasările bugetare, pentru că este un an dificil, și arădenii suportă multe cheltuieli, să finațăm în continuare și UTA și baschetul. Trebuie să recunoaștem că UTA, clubul de fotbal a fost singura ramură sportivă care în acest an a beneficiat de fonduri de la Primărie”, susține Călin Bibarț.

În ceea ce privește amendamentul care i-a făcut pe reprezentanții clubului să accepte hotărârea cu privire la stabilirea tarifelor, acesta prevede că se elimină punctul care face referire la închirierea de spații publicitare (de tipul panourilor montate în jurul terenului), la punctul în care se vorbește despre închirierea unor spații cu altă destinație se adaugă precizarea „altele decât cele legate de activitatea și competițiile sportive”, iar nocturna și degivrarea vor fi plătite doar pe durata derulării evenimentului, respectiv timp de două ore pentru antrenamentul oficial și cinci ore pentru meciul oficial.


Update 1 Ce a spus directorul general al UTA-ei, în timpul ședinței CLM de astăzi şi ce s-a întâmplat cu proiectul

Prezent la ședința Consiliului Local Municipal în care a fost supus la votul proiectul cu privire la tarifele ce vor fi aplicate pentru folosirea stadionului, Decebal Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei, le-a spus câteva cuvinte celor prezenți.

Am agreat și noi forma proiectului de hotărâre care stabilește tarifele de folosire pentru Arena Francisc Neuman. Profit de ocazia acestei ședințe să vă mulțumesc pentru activitatea pe care ați avut-o până acum. Vreau să vă spun că reușita noastră se datorează și dumneavostră și totodată să vă urez foarte mult succes în activitatea viitoare. Vă mulțumesc”, a spus directorul general al Bătrânei Doamne.

Mai trebuie spus că proiectul a trecut de votul aleșilor locali cu tot cu amendamentul propus pentru a veni în sprijinul clubului.


„Având în vedere proiectul de hotărâre al Consiliului Local Municipal Arad care vizează tarifele pentru utilizarea Arenei «Francisc Neuman», în cursul dimineții de astăzi, reprezentanții clubului nostru și reprezentanții Primăriei, au convenit, de comun acord, introducerea unui amendament în conținut, astfel încât clubul UTA să își poată desfășura activitatea în condiții cât mai bune. Proiectul propus spre aprobare în ședința de astăzi este agreat de ambele părți”, se arată în comunicat.

Citiți și: Ce tarife se vor percepe pentru folosirea Stadionului Francisc Neuman / UPDATE: Primăria susține că astfel se acoperă cheltuielile de întreținere

Foto: uta-arad.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite