Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA 2004 s-a impus la Budapesta

UTA 2004 s-a impus la Budapesta
Comentează 0

Juniorii de la UTA au câştigat a 12-a ediţie a turneului internaţional Ujbuda Cup. Alb-roşii pregătiţi de Dinu Donca și Bogdan Oneț au cucerit trofeul pus în joc la a 12-a ediție a turneului internațional de elită. Întrecerea a strâns 20 de echipe la start, împărţite în 4 grupe.

În formula: Vlad Tirian, Sebastian Boiț, Raul Tod, David Petruț, Armand Popescu, Cătălin Vulturar, Ștefan Ursu, Cristi Mihai, David Ciubăncan, Ahmet Ekmekci, Gilyen Balint şi Sarkozi Hunor, arădenii au terminat pe locul 2, atât în prima fază a grupelor, cât şi în cea secundă, urmare a rezultatelor: 5-2, cu MFS; 2-2, cu FC Eto Gyor; 2-2, cu Siofok Academy; 3-0, cu Ujpest Academy – în grupă; 1-2, cu Honved Budapesta şi 1-1, cu FC Grund – în grupa principală. În sferturi, UTA a trecut cu 2-1 de Ujpest, iar în semifinale a urmat un 6-1 contra echipei Zuglo. Marea finală a fost dramatică, utiştii întorcând de la 0-3, la 5-3

Să mai spunem că Ahmet Ekmekci a fost desemnat de organizatori cel mai tehnic jucător al turneului din capitala Ungariei.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite