Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

USR Arad ar vrea ca Aradul să rămână în frig

USR Arad ar vrea ca Aradul să rămână în frig
Comentează 0

Incredibilă situaţia din şedinţa de astăzi a Consiliului Local Municipal din Arad. Consilierii USR Arad s-au abţinut la votul pentru alocarea celor 4 milioane de lei către CET. Liderul consilierilor USR, Florin Stana, a motivat pueril de ce aceştia se abţin de la vot, motivând că nu este o soluţie reală pentru problemele de la CET. Dar care ar fi atunci soluţia, domnule Stana? Să oprim din nou furnizarea căldurii pentru arădeni, chiar acum când noaptea se înregistrează şi temperaturi de cinci grade Celsius? Nu încercaţi să aduceţi şi la Arad problemele colegului dumneavoastră de la Timişoara, Dominic Fritz, care a reuşit în plină criză pandemică să lase un oraş întreg fără căldură.

Probabil cei de la USR sunt supăraţi că foştii lor colegi de alianţă, cei de la PSD, au format o altă majoritate în CLM. Restul consilierilor de la PNL, PSD, UDMR şi PMP au înţeles că este o măsură concretă în beneficiul arădenilor, doar cei de la USR nu, dând dovadă din nou de un comportament copilăresc. Din fericire, punctele de pe ordinea de zi au trecut şi fără susţinerea USR. Redăm în continuare punctele de pe ordinea de zi: 

PROIECT al ordinii de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local al Municipiului Arad din data de 5 noiembrie 2021, înregistrată la Primăria Municipiului Arad

1.Proiect de hotărâre nr. 534/2021 privind aprobarea și acoperirea parțială a pierderilor induse de prestarea serviciului public de producție, transport, distribuție și furnizare a energiei termice pentru populație în sistem centralizat și neacceptate în preț/tarif, înregistrate de operatorul SC CET Hidrocarburi SA Arad, în perioada ianuarie -decembrie 2020-inițiativa primarului.

2.Proiect de hotărâre nr.535/2021 privind rectificarea Bugetului General de venituri și cheltuieli al municipiului Arad pe anul 2021-inițiativa primarului

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite