Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un prof de engleză şi-a făcut plantaţie de... canabis; vezi cu cât îşi vindea marfa

Un profesor care predă la mai multe școli este suspectat de trafic de droguri, fiind printre persoanele vizate de cele peste 200 de percheziții făcute marți de Poliția Română și DIICOT, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

Un prof de engleză şi-a făcut plantaţie de... canabis; vezi cu cât îşi vindea marfa
Comentează 0

Conform acelorași surse, pe lângă cultivatorul de canabis, care era din Bacău, sunt suspectați de trafic de doguri și doi profesori din Buzău, care ar fi achiziționat canabis şi alte droguri de mare risc printr-o aplicaţie online criptată și le-ar fi plătit cu criptomonedă, stupefiantele fiind apoi vândute mai departe. Locul de ridicare a mărfii era ulterior comunicat de vânzător prin intermediul coordonatelor GPS.

„Din cercetările efectuate a rezultat că de la începutul anului 2023 un făptuitor a cultivat plante de canabis într-o seră amplasată într-o localitate din zona rurală a județului, în scopul comercializării drogului de risc către consumatori de pe raza județului Bacău, pentru suma de 70 lei pentru un gram”, a transmis DIICOT. Bărbatul va fi ridicat și dus la audieri la DIICOT Bacău.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: Poliţia Română

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite