Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un condamnat pentru trafic de droguri, prins când voia să se strecoare pe lângă tonetele din Vama Nădlac

Un tânăr dat în urmărire generală după ce a fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri a fost prins în Vama Nădlac când încerca să iasă din țară strecurându-se pe lângă tonetele de control ale autorităților.

Un condamnat pentru trafic de droguri, prins când voia să se strecoare pe lângă tonetele din Vama Nădlac
Comentează 0

Polițitii de frontieră din Vama Nădlac au prins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat de 19 ani care era urmărit general, având și interdicție de a părăsi țara.

Polițiștii l-au observat pe tânăr când a încercat să se strecoare pe lângă tonetele de control, încercând astfel să se sustragă de la verificarea documentelor.

”Bărbatul a fost reţinut şi condus la sediul instituţiei pentru cercetări, ocazie cu care s-a stabilit că (...) era căutat de autorităţile române, acesta având de executat o pedepsă de doi ani închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere pentru trafic de droguri de risc şi măsura de siguranţă a interzicerii părăsirii ţării fără încuviinţarea instanţei de judecată pe o perioadă de patru ani”, precizează un comunicat remis, duminică, de Poliția de Frontieră Arad.

Pentru că era urmărit general, tânărul a fost predat unei echipe a Poliției Județene, el urmând să fie cercetat penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite